GREE klima uređaji

gree logoGREE je najveći specijalizirani proizvođac klima uređaja na svijetu. Sa sjedistem u gradu Zhuhai (Kina), proizvodnja se odvija u 9 tvornica sirom svijeta, te u njima radi vise od 80.000 djelatnika, a od cega je vise od 5000 inženjera iz odjela istraživanja i razvoja. Upravo zbog snažnog istraživacko-razvojnog odjela, danas je “Gree” ponosni vlasnik vise od 6000 prijavljenih patenata. Godisnji proizvodni kapacitet iznosi vise od 60 milijuna kompleta klima-uređaja kućne serije te 5,5 milijuna kompleta uređaja komercijalne serije. “Gree” proizvodi su podijeljeni u 20 kategorija, s 400 serija i vise od 7000 modela. Danas vise od 200 milijuna ljudi sirom svijeta koristi proizvode koje je proizveo “Gree”.Gree uživa veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih performansi za sto jamci 300 kontrolnih laboratorija. Zahvaljujući tome, “Gree” je u Kini jedina marka klima-uređaja s oznakom “Svjetska marka”. Posebna pažnja se posvećuje ekoloskim i zdravstvenim zahtjevima, ali i potrosnji elektricne energije, nivou buke te ugrađenim materijalima, sto “Gree” izdvaja od uređaja ostalih proizvođaca.


IZDVOJENO IZ PONUDE   >> KATALOG SPLIT 2015   /   >> CJENIK GREE KLIMA UREĐAJA

GREE GWH-KF

 

GWH12KF-K3DNA6J/I, hlađenje 3,5 kW, grijanje 3,8 kw, energetska klasa A, SEER 5,1W, SCOP 3,8W, freon R410a, Standardna oprema:DodatniHealthyfilter +Ionizer. Cijena: na upit!


GREE gwh-ub

 

GWH12UB-K3DA2E/I, hlađenje 3,5 kW, grijanje 3,8 kw, energetska klasa A++, SEER 6,1W, SCOP 40W, freon R410a, Standardna oprema:DodatniHealthyfilter. Cijena: na upit!


logo_gree.pnglogo_korel.pnglogo_lg.pnglogo_midea.pnglogo_mitsubishi.pnglogo_panasonic.pnglogo_samsung.pnglogo_sinclar.pnglogo_toshiba.pnglogo_vivax.pnglogo_gree.pnglogo_korel.pnglogo_lg.pnglogo_midea.pnglogo_mitsubishi.pnglogo_panasonic.pnglogo_samsung.pnglogo_sinclar.pnglogo_toshiba.pnglogo_vivax.png

KONTAKT

KLIMATRONIC, Vl. ROBERT BARIĆ
ULICA KRSTE FRANKOPANA 4
35000 SLAVONSKI BROD

MOB: 098 902 0763
E-MAIL: robert.baric@gmail.com
WEB: www.klimatronic.hr

Pratite nas i na Facebook-u!

facebook

Partneri

frigo ovlastenje